Efter en laaaang pause, trækker bloggen igen.
Studenterfesten er for længst overstået. Måske kommer der billeder af al den lækre mad. Hvis jeg kan finde billederne...
Kort tid efter nåede jeg lige at få plukket hyldeblomster før de blomstrede helt af.
Jeg elsker hyldeblomstdrik, og fik lavet en dejlig stor portion lækker økologisk hyldedrik helt uden tilsætningsstoffer, som blev frosset ned i poser, som er klar til blanding :-)
40-50 afstilkede blomsterskærme
1 kg økologisk sukker / evt. halvt farin
3-4 økologiske citroner i tynde skiver
evt. revet citronskal - giver en frisk smag
2 l vand
Kog vandet med sukker.
Når sukkeret er helt opløst, tilføjes citronskiver og blomsterskærme - det røres godt rundt.
sluk for blusset og afkøl.
Sættes afkølet i køleskav og trækker i 3 - 4 dage. Der skal røres et par gange dagligt.
Den færdige ekstrakt blandes med 3 - 4 dele vand.
Det smager så dejligt!
Sidecar
-
Den klassiske cocktail Sidecar er super enkel og meget velsmagende! Jeg kan
rigtig godt lide appelsinlikøren, Cointreau, som er essentiel i en sidecar
i ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hilsner fra jer