mandag den 25. oktober 2010

Regnvejrsdag

Nogen dage trænger jeg bare til en sofa, en dyne op over skuldrene og en god film.
Første dag efter ferien, var min krop ikke i godt humør, så jeg har forsøgt at være lidt god ved mig selv, og gav mig lov til at bruge eftermiddagen som beskrevet ovenfor :-)
Det blev filmen "My sister´s keeper" som jeg fik optaget i efterårsferien.

Den er så fin og stærk, men krævede en pakke lommetørklæder! Jeg måtte virkelig holde på mig selv for ikke at hulke højt.....

Se den og lav en dejlig dag -)

6 kommentarer:

 1. Jeg er ikke god til at give mig selv lov...., men det er jo det, man skal! Sikke en dejlig eftermiddag, du har lavet dig:)

  SvarSlet
 2. Jef har det nok lige som Eva ovenfor. Jeg giver mig ikke lov, men det lyder som en herlig eftermiddag. Måske skulle man prøve :o)

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig god film, men bogen er altså meget bedre:-) Det er så synd, at de har lavet slutningen om i filmen - i bogen er slutningen meget mere overraskende og fuldstændig hjertegribende. Prøv at læs bogen:-)

  SvarSlet
 4. Tusen tak for din söde kommentar på min blogg. Jeg blev SÅ glad :o) Jeg har også prövet at bli fölger på nogen blogg og det har heller ikke fungeret. Måske er det det nye bloggsystemet?!

  Hvor lydder det dejligt med en dag i sofan under en dyne....det traenger jeg til. Men med to små börn blir det aldrig til noget. Måske om nogle år ;o)
  Ha en rigtigt god aften!
  Kram Ulrika

  SvarSlet
 5. Oh boy; det er nok også sådan en film, jeg hulker mig igennem! Men ses skal den alligevel... ;-)

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres søde hilsner! Og rigtig dejligt pludselig at høre fra bloggere jeg slet ikke kender!!! Jeg har allerede været inde og kigge til jer!
  kh Inger Lise

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...