lørdag den 9. april 2011

Tændt af den hellige ild....

Jeg deltager i denne weekend i et kursus om hormon-yoga sammen med 6 andre skønne kvinder og min dejlige yoga-instruktør Ulla Steen.
Kurset giver vejledning i, hvordan du kan lette overgangsalderen med yoga, kost og motion. Enormt inspirerende!
Denne overgang i livets cyklus, som kan lave totalt hormonforvirring og svingninger i humør, og kropsgener en masse.

Jeg er klar til at stå op en time før, jeg egentlig skal og starte dagen med en hjemmelavet energidrik med bl.a. revet ingefærsaft, og morgen-yoga.
Jeg er bare ikke morgenmenneske..... Men i dag, hvor vi skulle mødes fastende kl. 7, sprang jeg ud af sengen (selvom det er lørdag) og nød den smukke sol og det stille vejr efter gårdsdagens storm, og tænkte på alt det, jeg går glip af i weekender og ferier, hvor klokken nemt bliver 9, før jeg står op!

Jeg er også næsten klar til at blive vegetar...!! I hvert fald til at spise mere sundt; flere grøntsager og frugt, og forsøge at undgå at blive fristet af søde sager, som nemt bliver til for mange og for meget!

Og denne gang skal det lykkes!
Det er bare lige det, med at bryde dårlige vaner og få sat de gode erstatninger i en rytme!
Jeg har det med at få blændende ideer om fast motion; Nu skal det være!!, men oplever gang på gang, at det går fint nogle dage, måske lidt længere tid, og så glider det lige så stille ud af min bevidsthed igen..
Kender du det?
Det eneste jeg har holdt fast ved er yogaen, fordi jeg kan mærke "alt det gode den gør for min krop"! Og fordi jeg er med på et hold! Så er der ingen undskyldning.

Hvis du følger dette link, kan du se Dinah Rodrigues, i dag en ældre dame, som blev rigtig syg, da hun kom i overgangsalderen, og trænede sig ud af det med yoga. Det er imponerende at se hende udføre øvelserne-med en smidighed som næsten kun hører den unge krop til...

1 kommentar:

  1. hej IngerLise
    håber du havde et godt kursus i weekenden ...
    har selv de samme tanker om sund kost - vegetar og deslige... men mon ikke sund fornuft - motion og frisk luft er en god start...
    kh♥

    SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...