tirsdag den 16. august 2011

Glimt fra sommerferien

Selvom ferien føles som om det er meget længe siden, skal I alligevel have lidt glimt fra mit lille yndlingsparadis...
Samos.

Vi var første gang på Samos for 10 år siden, hvor vi mødte Ulla, min mands barndomsnabo, som blev gift med en græker, som havde et lille hotel og en taverne og de har to skønne tvillinger, som taler flydende dansk. Vi nyder at komme tilbage for at se til dem. og høre hvordan det går.

Og så bor vi altid i yndlingsbyen Kokkari, som er den yndigste lille havneby, med restauranter langs den lille havn. Rigtig skønt at sidde der og spise til bølgernes små skvulp, mens ørket falder på. Og vi bor næsten altid på vores lille pensionat "Leftheris", hvor værten er så sød, og pensionatet ligger lige ned til vandet. Det ligger på vej ud af byen, hvor der ligger en del restauranter med borde på stranden, og hvor der som noget nyt var kommet flere liggestole og parasoller, hvilket betyder at flere "bliver hjemme", i stedet for at køre/gå til en af de mange andre skønne strande der ligger overalt omkring øen. Men uden at være overbelagt!For første gang i år prøvede vi at vandre, og gik bl.a. op i bjergene bag Kokkari.


Noget af det vi elsker ved øen er, at den er ikke så stor, så du kan både køre rundt og se noget, og er altid tæt på en strand. Det nyder vores unge også når de er med, og de er faktisk rigtig glade for at der ikke er rene sandstrande, fordi det altid er i alt....Under vores første besøg for ti år siden mødte vi også Ketty og Torben, som er totalt nørdede med øen, og kommer der flere gange om året. Torben har sin egen hjemmeside http://www.samostour.dk/ hvor du kan se stemningsbilleder fra øen. Han har sat et par webcams op, så vi kan vinke hjem til familien... hyggeligt!

2 kommentarer:

 1. Sikke skønne billeder. Det med at have et yndlingssted, et slags hjem langtvæk hjemmefra er en dejlig ting og det bliver kun bedre når man kender dejlige mennesker der.

  Sensommerkram

  SvarSlet
 2. Skønne billeder, dejligt med et yndlingssted.
  Ja, skønt med ferie!!!'


  Kram Marlene

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...