lørdag den 24. marts 2012

Dessertpige

Jeg havde en slat fløde tilbage.
Den blev brugt til at lave denne letlavede dessert som min datter og mand fandt på for nylig:


Panna Cotta med Bailey og lakridspulver

½ liter piskefløde
korn af en stang vanilje (eller pulver)
75 g sukker
2 blad husblas
1 dl Bailey
lakridspulver - bare en lille smule

Fløden varmes langsomt op med vanilje og sukker.
Lad det koge ved svag varme i cirka 10 minutter.
Tilsæt bayley og derefter den udblødte husblas og rør til den er opløst.
Tilsæt lakridspulver og hæld i oportionsglas.
Opbevares i køleskab mindst 4 timer.

Sød weekend til dig!

5 kommentarer:

  1. Nem og lækker dessert, og jeg elsker lakrids, så den skal prøves.

    SvarSlet
  2. Åh får helt lysttur den dessert ...jeg elsker lakrids .... Men har desværre ikke lakridspulver :0(
    Knus og bon appetit og go weekend

    SvarSlet
  3. Lysttur Tihi ... Der skulle selvfølgelig ha stået lyst til ....
    Knus

    SvarSlet
  4. mums for en lækker dessert. Men drikker man bailyen medens fløden koger ?

    Kh. Lis

    SvarSlet
  5. Den er i hvert fald nem at lave, også uden lakridsen og baileyen!
    Men Marianne, du kan da bare komme en tur til Thurø! Jeg har til flere års forbrug, selvom posen ser ret lille ud, men det er ret kraftigt i smagen, så der skal ikke meget til!

    SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...