mandag den 23. juli 2012

Jeg samler

Jeg samler på gode oplevelser! 
Og inspiration!

På ferien på Samos, som er vores lille yndlingsø i det græske, gik turen endnu en gang op til den lille landsby Kosmadai, hvor vi også var sidste år. 
Byens formodentlig ældste dame, som minder mig om min mormor, har en lille "Taverna".


 
Her bestiller vi lidt at spise, selvom vi overhovedet ikke taler samme sprog.
Sidste år viste hun os "et eller andet ubestemmeligt" i en gryde Det sagde "manden" tak til, mens jeg fuldstændig mistede appetitten....
Det viste sig at være fyldte zucchiniblomster, som smagte aldeles pragtfuldt...!!!!


Og mens vi spiser, kommer hun ud og sætter sig hos os, og vil gerne "snakke". I år var der et par hollændere som var flyttet til byen, som kunne oversætte en smule.


Sidste år havde jeg lidt øje for hendes hjemmelavede hynder på de uens stole, og denne gang fik jeg øje på dem flere steder i den lille by, højst oppe....


Hun viste, med fagter, hvordan hun klipper gammelt tøj op, eller plastik, som hun så hækler af. Og nogle af hynderne giver hun også til nogle af indbyggerne :-)

Jeg viste hende mine hæklerier (desværre kun inderringe fra mormortæppet, jeg er i gang med), som jeg havde med i bilen, og det knyttede helt bestemt et ekstra lille bånd!

I en anden charmerende bjergby, Ambolos, faldt jeg på vores lille spadseretur rundt i byen, over dette lille tæppe, som lå tilfældigt "henslængt" sammen med lidt af hvert...


Dejlig dag og inspiration til dig :-)

5 kommentarer:

 1. Dejligt at komme så tæt på de lokale personer, lyder til i har haft en dejlig tur :o)

  SvarSlet
 2. Det er da en skøn måde at lave hynder på! Herligt med den slags oplevelser:)

  SvarSlet
 3. Dejligt, at opleve ens interesse og få snakket lidt med en med samme interesse, så ja, jeg er sikker på et bånd eller flere er blevet knyttet den dag.

  kh. Lis

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...