mandag den 19. april 2010

Multikreativ weekend

Det var ikke nemt at tage på arbejde i dag! Hele weekenden har jeg været i Silkeborg. Først hos min tante Edith, og derefter hos min kusine Karen, som sammen med sin mor og Tante Grøn-pigerne havde arrangeret multikreativt blogtræf på Lunden. 


Men lørdag gik med hygge hos Karen til langt ud på natten, og jeg fik lært flere gode fif af min gavmilde kusine, og fik nogle dejlige stykker stof med hjem.


Søndag mødte næsten 50 kreative blog-piger op med tætfyldte kurve og tasker med alt hvad hjertet kan begære. Vi fik en fin fin gavepose med en clover-hæklenål, dejligt bomuldsgarn og en sjov knap, man kan brodere på sponsoreret af Tante Grøn, en strikke- eller hæklebog sponsoreret af Claus Dalby


og en bog, Karens far har skrevet og som Karen har illustreret, og som blev udgivet som en overraskelse for hendes far til hans 70 års fødselsdag. Den kan bruges som malebog!


 Jeg havde hørt fra Karen af Kristine skulle komme. Vi har mailet flere gange om hendes skønne smykker, som jeg rigtig gerne ville eje nogle stykker af. Og hun havde taget alt sit grej med, så vi selv kunne fremstille smykker!!!!

Her er et udpluk af de skønne ringe og øreringe hun har lavet til inspiration


Her er smykkerne til tørre i en interimistisk papkasse med en føntørrer som varmegiver.....  Jeg fik lavet to ringe og et par ørestikkere, som desværre ikke nåede at blive færdige. Men Kristine har lovet at afholde nogle kurser for interesserede. Hvis vi kan samle en lille flok kunne det evt. arrangeres her på Fyn. Jeg lægger gerne lokaler til!


Edith gav mig et lille kursus i hende og Karens hæklede splitflag, som er så søde. Her er de første prøver, som du kan finde opskrift på, på Karens side.

 

Og ellers blev der hæklet.... armbånde...frihækling.....


Der blev flettet....


og lavet smykker af cykelslanger... Det ville jeg gerne have nået at prøve også!


Jeg mødte også Rappedikke, hvis blog jeg har besøgt flere gange og som jeg har på min blogliste..., og som lige har besøgt Karen i sidste weekend. Da vi så hinanden "i det virkelige liv" fandt vi ud af at vi kendte hinanden, og fik os sporet ind på at vi faktisk er kolleger i den samme børnehave, men ikke har set hinanden længe fordi hun er på en anden etage end jeg kommer, og har haft barsel.... Men vi skal i hvert fald ses der nu!!!

Og så mødte jeg endelig Mette b , som havde taget min gave med. Jeg havde vundet en masse søde tapetstykker! Tusind tak Mette!


Jeg var godt fyldt op af inspiration over alle de indtryk som dagen / weekenden gav, og vil sende en STOR TAK til Karen og teamet for en skøn weekend!!!

4 kommentarer:

 1. Tak søde kusine, fordi du vil være med i min sjove og kreative verden. Kan mærke vores liv vokser i retning af hinanden....dejligt at dele noget med kære familiemedlemmer :)
  Tak for skønne samtaler og stor hjælp både før og under blogtræffet.

  Knus den klatøjede kusine

  SvarSlet
 2. Inger Lise - Tak for en fantastisk dag. Det var vild hyggeligt at møde dig. Det var så skønt at få sat ansigter på dem man læser med hos... Jeg glæder mig allerede til vi ses igen. Enten til smykkekursus - eller filt hos mig.

  SvarSlet
 3. Det lyder simpelthen så hyggeligt og inspirerende. Jeg håber, at jeg også engang kan komme med.

  SvarSlet
 4. Hej.

  Tak for i søndags, det var en super krea-dag.
  Mvh Maria

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...