mandag den 31. oktober 2011

Dagen derpå...


I løbet af ingen tid kom mit hjem til at ligne en dumpingstation i går. 
Jeg var kørt hjemmefra klokken halv ni og var hjemme klokken 20, og der blev alting læsset af, hvor der nu var plads!

Målet var Kreative Dage i Fredericia, hvor jeg havde lovet Karen at være stand in, mens hun var på scenen, men det var ikke til at løsrive sig, så jeg blev der hele dagen...!
Skønt at møde så mange kreative mennesker, som alle strålede når vi snakkede om det at nørkle, og næsten alle kunne være enige i, at vi ikke har tid nok til at være kreative!

Der var en masse tilbud, så udover mange indtryk, fik jeg også nogle dejlige ting med hjem.
Blandt andet disse skønne fugle som jeg ikke kunne stå for


Jeg kunne have købt bunker af lækkert garn, men er ikke så god til at komme i tanke om projekter på forhånd, så det blev til de her, som jeg har planer med


Karen delte bod med Tina Dalbøge, og jeg fik en stak af hendes kreabøger, fyldt med gode ideer til børn og barnlige sjæle. Hun er ved at sælge ud, så det kan anbefales at få fat i dem før det er for sent!


På Karens stand kom bl.a. 3 friske "piger" fra "Sy´fyn" forbi, og hvis det lykkes os at finde hinanden igen, har vi aftalt at vi skal have en hækledag sammen, så vi kan få styr på maskerne. Håber I finder mig!

Og tak til Karen og Edith og alle de andre der havde gjort et stort stykke arbejde for at inspirere os andre til at være kreative!

1 kommentar:

  1. Heldige dig. Jeg ville gerne have kigget forbi kreative dage, men det blev det ikke til, desværre.

    SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...