lørdag den 6. februar 2010

Lørdag med pudesyning og blog-strikke-træf

 
Min datter har fået ny seng og sengetæppe, så der måtte selvfølgelig også nye puder til. Vi fandt det hele i Stof og Stil, på "bare" 2 timer torsdag eftermiddag .... Det var ikke nemt at beslutte sig, og der kom mange ruller stof på bordet før beslutningen kunne tages. Forskellige stoffer i lilla nuancer. Jeg synes resultatet blev rigtig godt, og datteren er også rigtig tilfreds. Så formiddagen i dag blev brugt til at få dem syet :-)


Eftermiddagen blev brugt hos "Strikkefeen" i Svendborg med blogtræf. Det var bare rigtig hyggeligt!! Vi var 8 "kvinder" fra Svendborg og omegn, ja, nogle helt fra Ærø. Inge "Strikkefe" havde en lille godtepose til os alle med det smukkeste garn fra Noro og opskrift på handsker!!!! Lige hvad jeg trænger til på de kolde ture til Odense! Men det frister også lidt at afprøve om det kunne bruges til halstørklædet jeg længe har drømt om, men som jeg ikke kan få garn til. Nu må vi se hvad det ender med...
Og Sonnie og Lene havde sørget for lækker mad og kage. Håber vi får opskriften på den lækre lakseroulade, som Sonnies mand havde lavet til os!
Der blev delt ivrigt ud af ideer og links til gode sider, og så var der også en del "russisk" fra "strikkenørderne", navne jeg aldrig har hørt før...
Et godt link, tror jeg nok er "på pinden", som har en oversættelse af engelske strikkeudtryk, så der er en chance for at jeg herefter vil kunne forstå nogen af de gode opskrifter der er på "Ravelry".
Tak for en rigtig hyggelig dag til alle deltagere!

5 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok hyggeligt. Mon der er noget lignende en gang imellem i Århus? Det skal jeg vist forske lidt i.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Hej Inger Lise. Selv tak for en super hyggelig eftermiddag som bare gik alt alt for hurtigt !! Fortsat god weekend !!
  Lene

  SvarSlet
 3. Åh hvor det da bare lyder hyggeligt...jeg skulle hjælpe til en 50 års fødselsdag så det var ikke denne gang jeg skulle være med.
  Dejligt du kan bruge "mine" nye lilla stoffer søde kusine.
  Meget spændt på hvad det bliver til med jeres kig på lejlighed.
  Odense er en skøn by at bo i.
  God søndag til jer.

  SvarSlet
 4. Hej Inger Lise.

  Selv tak for en hyggelig og sjov strikke eftermiddag, det må gøres om en anden god gang. Det er meget sjovere at være flere end en selv, jeg kender ikke andre der strikker så jeg har kun nettet, så det skønt med noget strik i godt selskab.

  Prøv at kike her de har måske garnet til dit ønske modul http://www.sommerfuglen.dk/shop/noro-kureyon-sock-10897p.html

  Go søndag

  SvarSlet
 5. Hej Eva! Du skal måske spørge Sonnie fra Kiks og koks. De snakkede i hvert fald om at nogle jyder, og jeg mener det var i Århus, havde blogtræf også.
  Men det var rigtig hyggeligt!

  Og til dig Karen, så er de rigtig søde dine stoffer, selvom Kristina ikke var helt med på de retro-mønstre, og syntes de var til de små... Det fik jeg/vi hende overbevist om at de ikke var.
  Du skal for øvrigt høre en sød historie derindefra, for der stod en dame som sammen med en ekspedient kiggede på dit tekst stof. De snakkede om at der var en prædiken på og en anden, kommenterede ind med at det var noget med en af deres designere der vist kendte præsten, og så kunne jeg jo ikke holde mund, for jeg har før nævnt det for hende, da jeg købte noget af stoffet. Så jeg sagde at det var din og min farfar, og så måtte hun lige have historien igen.... så hun kunne huske den:-)

  Vi har lige haft besøg af en ejendomsmægler, som siger at sælgermarkedet er lidt mat, så det kan nok komme til at tage lidt tid... men nu må vi se. Jeg er jo rigtig glad for Odense.
  Knus og nyd de sidste timer af weekenden!

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...