onsdag den 2. juni 2010

EFTERLYSNING


Den er så fin den skål!


For kort tid siden havde "gratis-bladet" "Kulør"  ideen med hjemmelavede skåle som denne, som dukkede op på min blogliste i dag. Og jeg tænkte jeg måtte lære at hækle flakoner. Desværre blev bladet væk, og jeg kunne ikke huske hvordan man fik dem stive... Er der måske nogen der har en ide?


Det var Duften af erteblomst som havde købt den, men jeg vil gerne prøve at lave den selv....

4 kommentarer:

 1. Jeg kan desværre ikke hjælpe. I gamle dage (læs: da jeg var barn og ung) kunne man købe noget stivelse hos købmanden og hos matas til at stive skørter med. Måske kan man stadig få det hos matas.

  SvarSlet
 2. Jeg har kulør-bladet her og der står:
  2 kopper sukker, 1 kop vand, en skål og husholdningsfilm. Vend skålen med bunden opad og beklæd den med husholdningsfilm. Hæld sukker og vand i en gryde og varm det op til en flydende masse. Tag gryden af blusset. Dyp en flacon i blandingen til den er gennemvædet. Tag den op og vrid den let. Form den omkring skålen og lad den tørre i to dage. Løft den forbavsende hårde skål af.
  God fornøjelse - venlig hilsen Mette

  SvarSlet
 3. Sikke en god ide, mon mormors hæklede mellemlægsservietter også kan bruges til skåle? Hvad mon sker med skålene hvis de bliver våde?
  .....flotte billeder af dine nye blomster....:-)
  knus Anne-kaffekande

  SvarSlet
 4. Hej igen! kom lige til at tænke på hvor fantastisk sødt det ville se ud, hvid der blev klippet lidt, og formet kræmmerhuse og sat en fin snor i som hank. Kan du se det for dig på juletræet? Tror at jeg skal høre familien hvor mange de har liggende i gemmerne - God weekend

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...