mandag den 14. juni 2010

Kreativ sølvsmykkedag

Jeg svæver næsten efter Kristines rigtig fine sølvkursusdag i Skægkær ved Silkeborg i går!!!
Dagen startede rigtig tidligt søndag morgen, hvor jeg skulle mødes med Kristine i Odense, så jeg kunne køre med hende. Det var rigtig hyggeligt og vi holdt os vågne på hele turen....
Vi var en god flok piger som mødtes og havde en HEL dag sat af til at lege med artclay - minder mest om modellervoks at arbejde med. Du kan se rigtig mange fine billeder hos Kristine og finde links hos Karina.
Jeg havde et par ringe og et sæt øreringe fra Karens blogtræf i Silkeborg som manglede at blive hærdet. Jeg har i laaang tid været rigtig spændt på om de ville lykkes og om de passede. Det gjorde de, og de blev rigtig fine!

Jeg kom hjem med 3 skønne ringe og 3 sæt øreringeIndimellem kunne vi lige afse kort tid til at spise alt det medbragte mad, som smagte skønt, og så så indbydende ud, men som fik alt for lidt opmærksomhed, fordi vi havde så travlt....Som det kan ses på billederne, var vi meget koncentrerede!! Og vejret blev holdt inde flere gange i de spændende processer med tørring, brænding med gasflamme, og hærdning i tromle.

TAK til jer alle for rigtig hyggeligt samvær, og især til Kristine fordi du vil bruge din tid på at lære gode tips fra dig!!

På vej hjem snakkede vi om vi evt. skulle arrangere næste kursus i mit sommerhus på Langeland til september. Jeg er spændt på om "jyderne" vil køre turen, men tror måske også der er nogle fynboer, der kunne være interesseret?!

I må meget gerne give lyd til Kristine eller mig, hvis I kunne tænke jer at komme med!

7 kommentarer:

 1. Hej Inger Lise.
  Jeg er da bare død misundelig. Det ville jeg gerne have deltaget i. Er du vild nogle fede smykker I alle har lavet. De er virkelig søde de smykker.
  Det ser ud til at I havde en rigtig god dag.

  Det må jeg vist lige holde øje med, hvis hun laver flere kurser.

  Kh. Sonnie

  SvarSlet
 2. Hej Inger Lise :) og tak for i går. SJældent finder man SÅ skønt et selvskab... Og jeg vil utrolig gerne med næste gang også! Læs: det skal jeg ;D Håber vi ses igen til September :)
  Knus herfra :)

  SvarSlet
 3. hej inger lise!
  de ligner en million, dine flotte smykker. Jeg ville elske at være med på en kreativ smykke dag...artclay er et helt nyt materiale for mig, bare så spændende ;0)

  SvarSlet
 4. Gode situationsbilleder du fik taget :)
  Det der "Langelands-kursus) lyder ikke helt tosset, jeg vil i hvert fald gerne have et hint, når der er fundet dato!

  SvarSlet
 5. Inger Lise - 1000 tak for en fantastisk dag. Det var dejligt at se dig igen. glæder mig allerede til næste gang...

  SvarSlet
 6. Hej Inger Lise - og tak for sidst.
  Det var en rigtig hyggelig dag, der bare fløj afsted.

  Kh.Conny

  SvarSlet
 7. Hej Inger Lise !
  Tak for sidst, hold da op hvor var det en spændende dag !
  Det er faktisk først efter jeg er kommet hjem jeg ser hvad i alle har lavet, så optaget var jeg af det jeg selv havde gang i :)
  Jeg er godt nok imponeret over så mange flotte ting du nåede at lave !!
  KH Jytte

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...