lørdag den 15. januar 2011

Dramatik i luften...

I går blev en meget mærkelig dag!
 Kort før klokken 9, kom 2 betjente og bad os komme væk fra vores kontorer, da vores nabo, Naturgas Fyn havde fået en bombetrussel!
Det er meget underligt, når sådan en trussel lige pludselig griber ind i ens ellers trygge hverdag, og meget surrealistisk at forholde sig til.
Kunne vi regne med der var en bombe, og hvis der var, var vi så i sikkerhed på den modsatte siden af gangen, som vi var blevet rykket over i.
Jeg skyndte mig at gribe nogle få arbejdsting , som jeg kunne arbejde med, når jeg nu ikke havde adgang til en computer, og min taske. Fik ikke slukket computeren eller taget min frakke med....
Vi blev lidt overstadige, og prøve at grine lidt ad det hele. Hvis der var en bombe, kunne ham der havde truet med det i hvert fald ikke klokken, for den sprang ikke på det bebudede tidspunkt..

Jeg arbejder i den gule bygning og naturgas fyn er den brune i baggrunden. Jeg har kontor ud til deres side.

Kort efter kunne vi fra sidelinjen følge med i ankomsten af mere politi, ambulance, brandbiler og pressen.
Og vi kunne se bombepatruljen klæde sig om uden for vores vinduer. Så var der da lidt godt at kigge på; 3 betjente, der så rigtig sunde og naturlige ud..... i bar overkrop...Guf for en flok kvinder i deres bedste alder!


Vi blev til sidst beordret ned i den fjerneste ende af huset, den der er tættest på, på billedet, mens hundene skulle afsøge området.
Vi fik holdt en underlig afslutning for en kollega, som havde sidste arbejdsdag, og så kørte jeg hjem! Vi kunne alligevel ikke lave mere, og ingen vidste hvor lang tid der ville gå, før truslen kunne afblæses.
Da jeg kom hjem var jeg dødtræt. Følte mig nærmest helt "bombet"...
Jeg havde ikke helt troet på det, men inderst inde påvirkede det mig nok mere, end jeg havde regnet med, for hvis bomben havde været der og var sprunget, ved vi jo ikke hvad der ville være sket....

4 kommentarer:

 1. uf hvor surrealistisk..... nogen gange kommer tingene bare FOR tæt på ....
  kh♥

  SvarSlet
 2. Sikke dog en ubehagelig oplevelse, til trods for de "topløse" betjente, og sikke en træls afslutning med en kollega.
  Håber at du får en god og rolig weekend.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres søde hilsner! Ja, det var lige lidt for tæt på!
  Og god weekend til jer!

  SvarSlet
 4. Føj da, for en dag! Jeg kan godt forstå, at du er helt flad ovenpå den - det er bare lidt for meget at opleve på en almindelig, grå arbejdsdag.

  Jeg kan dog godt lide detaljen med de velformede betjente ;o)

  Hvor er det godt, at den slags heldigvis ikke er hverdagskost her i Danmark. Vi lever trods alt i et ret fredeligt land.

  God søndag

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...