mandag den 17. januar 2011

Lidt kongelig har man da lov til at føle sig....

Det er så yndigt, det lille tæppe de små kongelige bliver svøbt i, når de forlader hospitalet.


En tidligere kollega strikkede det til sit barnebarn for nogle år siden, og jeg har ærgret mig over at jeg ikke fik et kopi af opskriften. Jeg vidste dog at hun havde det fra Hjemmet. Og det er der stadig. Så nu kommer det på "ønskeprojektlisten"


Nogen gange går tingene rigtig hurtigt her i blogland, og jeg har lige modtaget et link til tæppet fra Jytte. Det er fra Familiejournalen, og vist lidt mere det, jeg drømmer om.... Tak Jytte for din hurtige respons og det gode tip!!


Du kan selv vælge:-)

5 kommentarer:

 1. Hej Inger Lise !

  Jeg strikkede det til mit barnebarn sidste år og jeg fandt opskriften her : http://www.familiejournal.dk/Handarbejde/Strik%20til%20born/2010-40-Strikkeopskirft-Royalt-svoeb.aspx

  Det er bare så flot !

  KH Jytte :o)

  SvarSlet
 2. Hej Jytte! Tak for tippet! Det kan godt være det er mere rigtigt/smukt end det fra Hjemmet? JEg tjekker straks! Hvor er det skønt med den slags respons! Fedt at være blogger!

  SvarSlet
 3. Det står også på min liste i tilfælde af, at jeg engang får børnebørn. Med 4 børn mellem 18 og 23 skulle der jo være en chance. Og man skal vist i gang i god tid.
  Jeg har ikke set, at der er flere forskellige opskrifter i omløb. Det må tjekkes nøje.

  SvarSlet
 4. Hej Inger lise!

  Tak for hilsnen. Hvis du sender mig en mail på haracaje@gmail.com, så kan vil jeg gerne scanne opskriften ind og sende den til dig :o)

  Knus Randi

  SvarSlet
 5. Tak for din hilsen på min blog. Når du får tid er der en opgave til dig på min blog ;)

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...