onsdag den 26. januar 2011

Jeg har en drøm....

Egentlig vil jeg ikke være politisk her på bloggen, og i efteråret droppede jeg et længere indlæg om alle de frustrationer der rammer os alle sammen på grund af den store krise vi er havnet i.

"Udkantsdanmark" er kommet endnu mere ud på kanten, og efterhånden er vi alle fyringstruede, og stort set ingen arbejdsplads går ram forbi.
Hvordan er vi kommet derud. Kan det skyldes de miliarder vi bruger på krige ude i verden???
Jeg trænger i den grad til nye politikere på regeringspladserne!!! Og selvom mange ikke mener der er nogen der har bedre løsninger, tror jeg nok der er nogen, der evner at tænke og handle mere menneskeligt, med værdier der omfatter omsorg for alle og ikke kun de rige..

Men i stedet for at være sur og frustreret fik jeg en tanke, da jeg lå til afspænding efter en god times yoga (hvor jeg ikke burde tænke, men slappe af....)

Jeg så et drømmescenarie for mig;

Jeg forestillede mig, at alle vores folkevalgte politikere skulle gå til fælles yoga, vel at mærke den rolige Hatha-yoga, hvor man bliver strakt og vredet, styrket og har mulighed for at lave øvelser der afværger vrede og aggressitioner, parøvelser hvor man på tværs af grupperinger støtter hinanden og hvor man ender i en afslappet tilstand, med mulighed for åbenbaringer....
Mindst en gang om ugen!

Så ville de måske tænke i ærlige løsninger, og mulighed for at holde fokus på at gavne alle, lytte til hinanden og tage ansvar for deres egne handlinger.

Der ville være mere åbne øjne for at Danmark ikke kun er København, men også Langeland, og Harboøre for lige at nævne et par steder.

Så ville alle vores penge blive brugt på, at skabe nye arbejdspladser med ordentlige forhold, og ikke død og ødelæggelse i krige vi aldrig kan vinde med våben.

Så ville de altid være ærlige, tale sandhed, komme med reelle forslag (og ikke luftkasteller som nedlæggelse af efterløn  - hørte et rigtig spændende P1 indlæg i radioen i morges på vej til arbejde - som understregede at der ikke kommer det antal i arbejde ssom Løkke siger, så længe, så længe vi har en arbejdsløshed på 160.000, og at det kun er valgflæsk....)

Så ville de ikke gå på kursus i, hvordan man snakker udenom, undgår at berøre sandheden, rakke ned på hinanden og finde på nye nedladende udtryk som man kan bruge som kasteskyts fra sin skyttegrav.
Den anden dag hørte vi pludselig både Karen Elleman og Lars "Uløkke" bruge et nyt udtryk, nemlig advarsel om, "at man ikke bare "rygmarvsmæssigt melder surt ud"..... 

Udtrykkene gjaldt oppositionens opråb mod konstateringen af, at ukrudtsmidlet "Round up", nu kan måles i vores grundvand!!!!!
Og det nye reformforslag om at efterlønsalderen skal sættes op, som "de venstreorienterede" kalder brutal. Jamen, pjat med os! Hvem vil ikke gerne arbejde til vi er næsten skinddøde.....

Nej, lad os få indført          


   LOVE - PEACE AND UNDERSTANDINGFredelig aften til dig:-)

7 kommentarer:

 1. Jeg kunne ikke være mere enig... :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg enig med dig :o)

  Kh Randi♥

  SvarSlet
 3. En ny regering og bedre karma, ja tak!

  SvarSlet
 4. Jamen Inger Lise dog,- der fik du lige luft. Vel skrevet.
  Og det må gerne gå lidt stærkt.

  SvarSlet
 5. Nogen gange skal man bare have luft, iøvrigt enig med dig.

  SvarSlet
 6. Pyha! Tak for jeres reaktioner! Jeg var lidt spændt på hvordan det blev modtaget, og kunne sagtens ha brug for at "lufte" endnu mere ud!!! Bare tjek folketingets pensionspolitik!!!!!

  SvarSlet
 7. Er lige stødt på din blog og dette indlæg. Begyndte først at blogge i det Herrenbs år 2011, så jeg er helt ny i faget.

  Det er et forrygende fint indlæg du har lavet. D. 11.2. havde jeg et mikroskopisk "næsten politisk" indlæg på min blog.

  Men jeg kan også godt smage, at en af Bloglands uskrevne regler er "vær apolitisk"!

  Glædelig mandag.
  Kirsten

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...