torsdag den 28. januar 2010

BOGORM


Jeg er gået i gang med Liza Marklunds krimier. De har stået længe på min hylde for jeg regnede med jeg skulle i gang med dem i forsommeren. Jeg har lånt dem af en kollega og en veninde (de har heldigvis ikke rykket efter dem endnu..). Første i rækken; "Hedebølge" er ikke til at lægge fra sig igen, og da der ikke lige er noget håndarbejde der banker for meget på, nyder jeg at læse igen.Da jeg havde fået samlet hele værket, fik jeg pludselig mulighed for at låne min brors store passion; Michael Conellys næsten samlede værker, om kriminalbetjenten Harry Bosch. De var bare så spændende, og da der var en 12-13 stykker, tog det lige lidt tid at komme igennem. Men de var det værd. De kan varmt anbefales hvis man kan lide krimier. De foregår i LA, hvor Conelly har været kriminaljournalist, og jeg blev så nørdet til sidst, at jeg måtte ud at rejse med Google maps for at se hvordan det så ud hvor Bosh boede (et hus bygget på en bjerside med stolper som sokler...). Hvis du får lyst, kan min brors hjemmeside www.michaelconelly.dk anbefales for at finde den rigtig rækkefølge, for den kan forlagene ikke selv helt  finde ud af. De kan sagtens læses seperat, men der kommer enkelte henvisninger til tidligere historier, så det er lidt sjovt at kunne genkende det... Der er også billeder som er taget på nogle af de steder bøgerne refererer til på den offentlige hjemmeside, som har et "com" i enden.


4 kommentarer:

 1. Dejligt med inspiration til nye bøger. Jeg har for nylig hørt Camilla Läckbergs nyeste, Tyskerungen, på lydbog. Den var godt nok god, så hvis du ikke har været der, så vil jeg anbefale dig at prøve den.

  SvarSlet
 2. Hej Inger Lise,
  Spændende, at høre om, hvad du kan lide at læse. Selv er jeg mest til feel-good bøger, da jeg er så let at påvirke.
  God læselyst!

  Klem fra Mette

  SvarSlet
 3. Hej Inger Lise
  Jeg har aldrig læst en bog. Jeg vil hellere strikke. Men måske skulle jeg prøve lydbøger. Så kan jeg strikke samtidig.
  God fredag aften.

  SvarSlet
 4. Jeg har altid beundret dem der kunne finde ro og fordybelse i en bog. Det kan jeg desværre ikke, selv om jeg har prøvet mange gange. Jeg kigger mig lige lidt omkring på din blog.
  Kh Birthe

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...