fredag den 1. januar 2010

Med nytårs gaver....Nu med billeder :-)

Først og fremmest ønskes alle I, der læser min blog et fantastisk nytår! Gid vi alle må være fyldt af glæde og taknemlighed over det gode liv vi har! Og lære at bære de ting, der er svære for os.

Som om det ikke var nok med julegaver...:

I går var min kære mand i Jem og Fix, og kom ud til mig i bilen med den pandelampe, jeg så længe har ønsket mig, uden at vide at den fandtes, hvilket jeg først for nyligt opdagede i "Tulles klædeskab".
Den er bare så god, både i sofaen, og i bilen, hvor jeg tit har ønsket at kunne nørkle, når jeg nu alligevel bare sad og ikke kunne andet..... Udseendet er komplet forfærdeligt, men det må de få, der skal se mig, finde sig i...:-)

I forgårs kørte vi nordpå, og kom forbi Skanderborg, hvor jeg kunne købe Clover-hæklenåle billigt!!! Fandt butikken på nettet, og det var en helt fantastisk garn og stofbutik! Desværre havde jeg alt for lidt tid til at kigge...
Men det er lige før de "gaver" var bedre end julegaverne.... Det er blivet lettere at holde på hæklenålen, og dermed ikke så belastende, som nogle af nålene har været.Billede af min uundværlige hækleguide fra et gammelt blad min mor havde gemt, hvor alle masketyper er beskrevet og vist, som er blevet lamineret og nu er min trofaste følgesvend - og en skøn, gammel hækle-strikke bog med alverdens skønne basisopskrifter. Som min mor også lige havde på lager 312..

Og sjovt at komme til at hækle igen. Det er blevet til ca. 50 svampe i alle tre størrelser i løbet af december, og mange af dem, står og pynter i venners hjem.


Nu er jeg i gang med Karens oldemors grydelapper, som dog stadig er en lidt tung sag, med dobbelt lag bomuldsgarn.... der er mange tråde, man kan nå at "tabe" på deres vej gennem løkkerne....men det er lykkedes, og de ser rimelige ud :-) Jeg viser lige opskriften hvorman bedre kan se det skønne vaffelmønster! (fra Stof og Stil)


4 kommentarer:

 1. Hej Inger Lise,
  Tak for din søde hilsen.
  De er da VILDT billige, de hæklenåle! Jeg skal vist shoppe lidt én af dagene :)
  Glæder mig til at se lapperne!

  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Hei Inger Lise!
  Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min :) - og for fin sidelenke her hos deg! Jeg blir alltid glad for hyggelige kommentarer og så er det så koselig for da finner jeg frem til nye bloggere også!
  Nå skal jeg lese litt her på bloggen din for å bli litt kjent med deg :)
  Hilde Iren

  SvarSlet
 3. Hej Og Godt Nytår !
  Hvis du har lyst holder vi strikke-blog-træf den 6/2 i Svendborg ! *SS*

  SvarSlet
 4. Sikken en fin side du har!

  Hvilken butik fandt du dine clover hæklenåle i? Ønsker mig nemlig sådan et "sæt" :-)

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...