lørdag den 16. januar 2010

Helse lørdag...


Det blev en rigtig hyggelig fredag, og det var ikke kun vasketøjet der trak hjem til mor....
I dag fortsatte vasken...
Morgenmaden blev en skøn smoothie med lidt af hvert og bl.a. "raw cacaobønner", den nye trend indenfor helse. De er meget mere fyldt med alt det gode, fordi de ikke er behandlede, kun hakkede. De smager næsten som kaffebønner, men som knas i smoothien er de gode.
Der skulle også lige købes proviant til skitur til Norge. Netto havde alt hvad et hjerte næsten kan begære og mor blev også lokket.... sød finsk lakrids og lys marabouchokolade til manden, som synes mit 70 % er lidt for kedeligt.
Hjemme igen blev 3. vask sat over, og så var det tid for sønnike til en omgang jacussi, mens mor dyrkede yoga på måtte i stuen. Jeg tog også en omgang spa bagefter, med sønnens "sovemusik" på "ipod`en" blev koblet på min computerhøjttalere. Det var en noget slap kone, manden kom hjem til. Jacussien giver rigtig god massage, og jeg ligger og giver mine fødder zoneterapi med dyserne i fodenden. Det er længe siden jeg har været i sidst, så min krop var totalt mørbanket og jeg faldt i søvn i sofaen... Kan ikke engang overskue at bruge kræfter på at strikke....:-)

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en super dejlig lørdag du har haft. Det kunne være jeg skulle prøve yoga, nu har jeg snart hørt så meget godt om det.
  kh. Sonnie

  SvarSlet
 2. Har lagt en Award til dig på min blog.

  SvarSlet
 3. Sikken en energi dit indlæg egentlig sendte mig i tankerne.. Som at være der selv :-)
  Rigtig god søndag til dig

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...