lørdag den 23. januar 2010

Endelig færdig... men også tilfreds

Det blev en lidt længere "kamp" end jeg havde forestillet mig, og der er blevet trævlet op nogle gange, lagt til og trukket fra, samt forsøgt med hæklede blomster, hvor opskriften i de første forsøg var fuldstændig uforståelig, men koden blev knækket og endnu en sejr blev vundet udi hæklingens kunst...:-) Den blomst der hørte til sættet virkede dog lidt for "tung", så den blev udskiftet med en lettere model, også fra Drops


Sættet er indviet på en meget kold tur til vandet, hvor bølgerne var tunge af "slush-ice"...
Jeg følte mig som en prinsesse, selvom huen klør lidt i panden... Men den varmede godt, og "halsedissen" er blevet perfekt stram nok (betydeligt færre masker i halsen end i opskriften, samt nogle flere centimeter i højden til at rumme min "girafhals"...) til at lukke kulden ude! Skøøønt.

Lige for tiden nyder jeg også mit flere år gamle strikkede sjal fra Stof 2000. Jeg har aldrig brugt det ret meget, fordi alt blev grønt af "hårene" fra sjalet, men det varmer rigtig godt om halsen i disse kolde dage.
Jeg har altid syntes at mønstret var utrolig flot og spindelvævstyndt med hæklede kanter, og det var lidt af en udfordring at strikke! Man skal ikke tabe en maske eller komme til at strikke en maske forkert...De blå grydelapper er også færdige, og jeg har godtnok garn til et par blommefarvede også, men måske skulle jeg se at få gjort de to bluser færdige, der ligger på hver sit sæt strikkepinde, og har været undervejs i flere år....
Eller måske skal der gang i symaskinen. Jeg har Karens stofdesigns med svampe og print liggende, som skal syes til strikkepinde,- og hækleetuier...Foreløbig har "Bindeballe Bjesker´eren" sløvet min hjerne, og sofaen kalder. Snapsen er fra Bindeballe Købmandsgård ved Egtved / Randbøl Plantage, som ligger mellem Vejle og Billund. Den er bestemt et besøg værd! Naturen i området er fuldtændig fantastisk, bakket og kringlet, med flere dejlige fiskesteder, hvis manden skal underholdes, bl.a. ved åen og "put-and-take-søer".
Selve Købmandsgården har i mange år været drevet af et ældre ægtepar, som også drev en lille "campingplads", meget primitiv, men hyggelig. De har samlet mange sjove, gamle ting, sælger "gamle" nyproducerede ting, og bl.a. også denne Bjesker som smager aldeles vidunderligt! Desværre er begge ejere døde, har jeg lige kunnet fastslå ved en tur på nettet, men "børnene" vil forsøge at drive købmandsgården videre. Den besøges årligt af omkring 100.000 mennesker, så har du aldrig været der, er det snart din tur!!

God weekend!

1 kommentar:

  1. Sikke et flot sæt du har lavet. Du har da godt nok været kreativ. Det lyder hyggeligt med den købmand. Der har jeg aldrig været, men har noget tilgode kan jeg forstå :o)
    Kh. Sonnie

    SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...