fredag den 15. januar 2010

Hyggelig fredag

Efter en kort, spændende arbejdsdag, med hjernen i fokus ( "ventrikler", "fossa" og lign....) hvor bliver vi kloge... forhåbentlig ..! fik jeg tidligt fri, og skulle hente min søn på hans efterskole. Han savnede mor... eller var det bare bunken af vasketøj....

Han ville gerne hentes så sent som muligt, så jeg tog en impulsiv shoppetur i Rosengårdcentret. Fandt ikke noget spændende.
Jo, et par søde pludrebukser (nickers) og bomuldsbolero fra Noa Noa til halv pris. Bukserne var lidt for løse og boleroen afslørede alt for meget dellemave..øv... nu må jeg tage mig sammen!


Fik slæbt en tung pose fakta-varer gennem det meste af centret. Tænk, de havde ingen vogne, kun kurve, og jeg købte selvfølgelig mere end det var til at slæbe...
Til yoga (Hatha, som er en rolig yogaform), står vi længe, uudholdeligt længe i samme stilling. Bagefter føles det rigtig godt.
Tror styrken i armene blev trænet i dag...
Fik købt lidt godt til ganen, og havde husket pizzaoversigten, så vi på vej hjem kunne bestille pizza, som var klar til afhentning da vi nåede øen.

Hyggeligt med teenageren på besøg:-)

3 kommentarer:

 1. Uha, kom lige forbi din blog, og kunne let genkende det med dellemaven, der altid er i vejen, når man lige finder dén søde bluse. Måske skulle VI tage os sammen. Jeg har morgenboller i oven. Måske skal der lidt frugt til. God weekend.

  SvarSlet
 2. Hej Inger Lise.
  Jeg har også en søn som har været på efterskole, så bunken af vasketøj kender jeg alt for godt. God vaske lørdag :o)
  Kh Sonnie

  SvarSlet
 3. Rigtig god hygge med sønnen:-)

  SvarSlet

Hilsner fra jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...